“סוף סוף ראינו הוכחות שללוטוס באמת יש עתיד מרגש ‘

בריטניה היה חלק לא מבוטל של יצרני מכוניות מיסטיות – כמה מותגים שמפליגים אותנו בגלל ההצלחה שלהם וכתובת לא מעט אחרים שהסולם שלהם יש את הסולם שלהם התבלבל כולנו. לוטוס היה היטב באחרון של קטגוריות אלה הרבה שנים, אבל השבוע ראינו סוף סוף עדויות אמיתיות לכך שלחברה הפופולרית הזו באמת יש עתיד מזהיר ומרגש.
פרסומת – הפוסט ממשיך להלן

מכונית ההיפר של Evija הייתה הצהרה בפני עצמה בשנת 2019, כמובן. אולם נראה כי התוכנית המובנית, עם ארבע הפלטפורמות, הודיעה השבוע על ידי המנכ”ל החדש, מאט ווינדל, יש תערובת קסמים של שאפתנות וריאליזם. בקיצור, זה הגיוני מדאיג – וזה לא משהו שהצלחנו לומר על כל המהלכים של לוטוס במהלך 20 השנים האחרונות.

2022 Lotus Emira: גרסת ארבעה צילינדרים מקבלת 360 כ”ס AMG Power

ה- EMIRA שהוכרז לאחרונה ישמש כגשר עבור לוטוס כאשר המותג הופך את עצמו ליצרן מכוניות חשמליות. זה מעודד לשמוע את ווינדל מדבר על לא רק על ביצועי המכונית, הזריזות והטיפול של המכונית, אלא גם על השימושיות והמעשיות שלה (ההתגלות בלוטוס היא שנגיני מכוניות ספורט זקוקים לבעלי גביע כמו כולם).
אבל אם כבר, זה הדגמים האחרים שיכולים להיות נתמכים על ידי הפלטפורמות החדשות שאנו מוצאים הרבה מרתקים – מכונית הספורט החדשה של התינוק EV שתשתף את הפלטפורמה שלה עם היורש לאלפיני A110, ואז, לפחות, סיכוי לנקוט לוטוס על ‘רכבי אורח חיים’ – רכבי שטח, במילים אחרות.
זה אולי נראה קפיצת אמונה עבור החברה הידועה באליז, אקסיגה ואווורה להודות בפומבי כי היא מתכננת לעתיד כאשר היא תביא להובלה משפחתית לצד מכוניות הספורט שלה. אבל אז, ככל הנראה אפשר היה לומר על פורשה בשנים שלפני הקאיין. וזה לא בדיוק התברר רע – או דילל את יכולתה והמוניטין של החברה.
מה שחשוב כעת עבור כוח העבודה בהפטל הוא שיש מטרה, מטרה, אסטרטגיה. ואנחנו לא יכולים לחכות לראות מה הוא מייצר – על המסלול ומחוצה לו.
גלה הרבה יותר על רכב השטח החדש של לוטוס כאן …

BYD QIN Performance Hybrid שהושק

זהו ה- BYD Qin Hybrid החדש – מבוטא ‘סנטר’. זה המציע האחרון של המפיק הסיני ומיברידי ביצועים שנועדו למקד לשווקים עולמיים חיוניים, כאשר המכירות אמורים להתחיל בסין תחילה, לפני שתסתעף לאירופה ולשאר העולם בשנת 2015 – ככל הנראה לאחר שהוחזר מחדש.
פרסומת – המאמר הקצר נמשך להלן

זה מופעל על ידי מנוע בנזין בנפח 1.5 ליטר בנפח 151 כ”ס, המתאמן עם מנוע חשמלי של 148 כ”ס. בשילוב שני מקורות הכוח הללו מייצרים 291 כ”ס, מה שמרמז על כך שהצ’ין מסוגל לפגוע ב -62 קמ”ש תוך 5.9 שניות (מהר כמו הסט החדש לאון קופרה) ולהמשיך במהירות עליונה של 115 קמ”ש. צריכת דלק מצטיינת באותה מידה עם BYD טוענת לתשואה של 177 מגה פ”ג.
• מכוניות חדשות הטובות ביותר לשנת 2014
ה- QIN נוגע כ- PHEV (רכב חשמלי היברידי פלאג-אין) וניתן לטעון אותו משקע בית קונבנציונאלי. במצב חשמלי גרידא, הוא מסוגל לכסות מרחק של עד 44 מיילים – BYD טוענת שזה כמעט פי שניים מהמרחק של מתחרות ה- PHEB האחרות שלה. בלימה רגנרטיבית משמשת גם כדי לעזור עוד יותר להגדיל את הטווח החשמלי.
מוצעים גם ארבעה מצבי נהיגה, אותם ניתן לבחור לפי דרישה על ידי הנהג. V+ECO, EV+Sport, HEV+ECO ו- HEV+SPORT כל תפוקת החשמל המסייעת לחסוך כוח חשמלי במהירויות נמוכות ומספקים ביצועים מקסימליים לנהיגה מהירה יותר בכבישים מהיר.
בפנים, ערכה קונבנציונאלית כוללת לוח מכשירים TFT בגודל 12.1 אינץ ‘, מערכת חכמה חכמה ומתקן נהיגה מרחוק מובהק, ומאפשר לתמרן את הרכב מרחוק במהירות נמוכה מאוד מבחוץ הרכב.
המחירים הראשוניים בסין מתחילים מהשווה של 19,645 ליש”ט בלבד ועולים ל -21,715 ליש”ט, לפני כל מענק EV. BYD מפתחת כיום גם דגמים דלקים, היברידיים וחשמליים גרידא, אשר יעשו את דרכם לאירופה בתחילת 2015.
• מכוניות חדשות הטובות ביותר לשנת 2014 • מכוניות חסכוניות רבות